CMS Hosting Plans

Capable of working with top-tier content management websites.

Speedy
144.00PHP
Месечно

7GB SSD
385MHz CPU
2GB RAM
8MB/s IO
1024 IOPS
50 EP
150 NPROC
25 EPH
5 Email Accounts

Dash
287.00PHP
Месечно

12GB SSD
735MHz CPU
3GB RAM
16MB/s IO
1536 IOPS
60 EP
175 NPROC
50 EPH
10 Email Accounts

Sprint
477.00PHP
Месечно

17GB SSD
1.7GHz CPU
4GB RAM
32MB/s IO
2048 IOPS
70 EP
200 NPROC
75 EPH
20 Email Accounts

Kick Off
900.00PHP
Месечно

40GB SSD
1.36GHz CPU
3.0GB RAM
128MB/s IO
2048 IOPS
100 EP
200 NPROC
250 EPH

Amplify
2,000.00PHP
Месечно

100GB SSD
2.73GHz CPU
3.5 GB RAM
512MB/s IO
3072 IOPS
100 EP
250 NPROC
300 EPH

Exceptional
3,200.00PHP
Месечно

150GB SSD
3.9GHz CPU
4GB RAM
1G/s IO
4096 IOPS
120 EP
300 NPROC
350 EPH

Што содржи пакетот?
 • Unlimited Email Accounts
 • Unlimited FTP Accounts
 • Unlimited Domains
 • Proactive Email Protection
 • WAF 2.0 Protection
 • Malware Detection
 • Port HoneyPot
 • DoS Detection
 • Defense Robot
 • Local and Remote Backup Features
 • FREE Auto-SSL
 • FREE Premium Technical Support

Максимум стабилно време на сервер

Максималното време на стабилност на серверите е од големо значење за бизнис корисните на овие услуги. Тоа е всушност откуцувањето на срцето на вашиот хостинг. Тоа е причината што не води кон сигурни и безбедносни сервери кои се наша гордост, а ваша радост.

World Wide податоци за испорака

Нашите услуги се деситици сервери и центри за податоци кои се наоѓа во целиот свет, знаејќи дека корисниците може лесно да пристап до вашите веб страни од било каде. Покрај тоа, ние обезбедуваме алатки за мониторинг за да ви овозможиме анализа на веб сообраќај кој е е важен чекор во подобрувањето на ефикасноста на вашиот сајт и популарност, како и следење од каде вашите посетители доаѓаат, колку време од денот тие ве посетуваат , и колку долго тие се задржуваат. Нашата посветеност на глобалниот пазар се истакнува и со домен регистрација, каде ги нудиме најпопуларните TLD за регистрација.

Група за безнедност

Обезбедуваме безбедносен мониторинг и DDoS заштита 24/7. Заштитата на податоци е сериозно прашање, па затоа нашата безбедност и заштита како и мониторингот од екипатата која е на работа по цел ден, обезбедува ниво на безбедност кое е потребно во денешната дигиталната ера.